Alpha master hosting reseller make you be the king of web hosting services $19/month>

Discussion in '[ IKLAN ] Reseller Web Hosting' started by agenwebhost.com, 2 Aug 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. agenwebhost.com

    agenwebhost.com Beginner 2.0

    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi greetings,

    Follow with us at putdomaindotcom to be the king of hosting reseller.
    i,m offer you unmetered reseller plan with 99,99% server uptime Quad2Core 100Mbitport!


    Unmetered WHM reseller
    Unmetered of Disk Space
    Unmetered of Bandwith
    Free $25 Adwords Voucher
    CGI, PHP, ASP, SSI, Pop3
    Free WHM/Cpanel And WHMCS
    Sell Unlimited Web Hosting
    NO SET UP FEE
    Price only $19,99/month
    DONT WAIT to order now!

    Unmetered Master Hosting Reseller
    Unmetered of Disk Space
    Unmetered of Bandwith
    Free $25 Adwords Voucher
    CGI, PHP, ASP, SSI, Pop3
    Free WHM/Cpanel And WHMCS
    Sell Unlimited WHM Reseller And Web Hosting
    NO SET UP FEE
    Price only $24,99/month
    DONT WAIT to order now!
     
  2. agenwebhost.com

    agenwebhost.com Beginner 2.0

    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Unmetered Alpha Master Hosting Reseller

    UPDATE AND NEWS!

    Unmetered ALPHA Master Hosting Reseller
    Unmetered of Disk Space
    Unmetered of Bandwith
    Free $25 Adwords Voucher
    CGI, PHP, ASP, SSI, Pop3
    Free WHM/Cpanel And WHMCS
    Sell Unlimited Master, WHM Reseller And Web Hosting
    NO SET UP FEE
    Price only $39,99/month

    PROMOTION OFFER ONLY FOR FIRST 100 PAYMENT NEW HOSTMASTER
    Enter coupon code "putdomain20" to get 20% OFF
    START YOUR OWN RESELLER DON,T WAIT TO ORDER NOW!


    jika ada pertanyaan dan permintaan silahkan ke markas ok teima kasih :)
    Shoot me a PM or talk online in our support Ym
     
  3. agenwebhost.com

    agenwebhost.com Beginner 2.0

    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Advanced Reseller Plans

    Advanced Reseller Plans

    The Advanced Reseller Plan is a standard reseller website hosting package great for businesses looking to provide web hosting as a value added service and make residual income.

    The Advanced servers have 50% less resellers compared to the budget plan and suitable for reselling.

    This The Right Plan For you Choosen And Start Your Hosting Company Now :)

    Advanced One Reseller Hosting OFF 50% $106,95/Year
    Advanced Two Reseller Hosting OFF 50% $197,95/Year
    Advanced Three Reseller Hosting OFF 50% $275,95/Year

    GET YOUR DISCOUNT OFF 50% DONT WAIT TO ORDER NOW!
     
  4. merica

    merica Beginner 2.0

    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi hi hi,
    bingung mo register disitu.

    Setelah masukin domain di "Domain Name To Be Hosted:"

    di enter, larinya ke paypal dengan pesan "You have entered an invalid amount. Please make sure that all punctuation marks are in the correct places and that you only include the numeric portion of your amount. For example, if the amount is $5,00 USD, you would enter 5,00."

    Padahal ada button BCA dan Mandiri juga lho.

    Atau aku yang kurang fasih berbahasa inggris kali.
     
  5. agenwebhost.com

    agenwebhost.com Beginner 2.0

    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Domain Name To Be Hosted

    Domain Name To Be Hosted > masukkan nama domain saja bro ke kotak nya:D
    kalau yang di enter nominal duit nya sih ya error lah ke paypal nya uhmm pembayaran instant via paypal subscriber lebih secure kan dan semua sudah costumizing dan tes dengan baik kok sebelum install daripada harus ngegajiin pihak ..... setiap bulan mending kita fungsikan saja tuh paypal subcr button :)
     
  6. agenwebhost.com

    agenwebhost.com Beginner 2.0

    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    ayo jualan hosting dan domain sekarang juga

    Bump!

    Ayo siapa lagi yang mau order silahkan access ke markas reseller ya :D
    mau yg bidang unmtered atau advance reseller hosting silahkan yang penting semangat anda untuk business siap dan modal siap sudah bisa design dan promosi sudah bisa buka perusahaan hosting baru jangan kuatir karena kami memberikan private server ke setiap pelanggan kami terima beres saja :)

    Untuk yang paling di cari adalah alpha master reseller hosting

    Unmetered Alpha Master Reseller Hosting
    Node in Intel Quad2Core Q9550
    4x500,SATA Drive II
    16 GB RAM memory
    Unlimitedd of Disk Space
    Unmetered of Bandwith
    Fast Server up to 100 mbps!
    Uptime 99,99% guarantee
    Secure SSL server
    Free Private Name Server
    Free $25 Adwords Voucher
    CGI, PHP, ASP, SSI, Pop3
    Free Domain Name
    Free Domain Reseller**
    Free WHM Reseller
    Free Cpanel/fantastico/RVskinbuilder
    Addon WHMCS billing 12,99/Month
    You Can Sell Unlimited Master Reseller, WHM Reseller & Web Hosting
    NO SET UP FEE
    Monthly Subscription Rate $39.99
    Annual Subscription Rate- $399.99
    *Get 2 Months Free!
    FREE $20 NOW HURRY UP (LIMITED OFFER) Coupun code "putdomain20"
    Order Fast And Secure Via Paypal, LR,credit Card, Bank transfer
    $199.99 USD Semi-Annually
    order nya click disini saja langsung kok

    atau mau yang sedang sedang saja silahkan order advance nya
    Advanced One
    Node in Intel Quad2Core Q9550
    4x500,SATA Drive II
    8 GB RAM memory
    25 GB of Disk Space
    250 GB of Bandwith
    Fast Server up to 100 mbps!
    Uptime 99,99% guarantee
    Secure SSL server
    Free Private Name Server
    Free $25 Adwords Voucher
    CGI, PHP, ASP, SSI, Pop3
    Free Domain Name
    Free Domain Reseller**
    Free WHM Reseller
    Free Cpanel/fantastico/RVskinbuilder
    Addon WHMCS billing 12,99/Month
    You Can Unlimited Sell Cpanel Web Hosting
    NO SET UP FEE
    Monthly Subscription Rate $10.69
    Annual Subscription Rate- $106.95
    *Get 2 Months Free!
    This Discount Price Must Use Coupon code"putdomain50"
    Order Fast And Secure !
    $53.50 USD Semi-Annually
    order nya click disini saja langsung kok

    selamat berbisnis hosting teman teman
    :cool:
     
  7. rendy

    rendy Hosting Guru DWH Guardian Web Hosting (Company)

    Messages:
    2,792
    Likes Received:
    240
    Trophy Points:
    63
    sorry gue kalo baca postingan iklan ente
    tulisannya ga enak dibaca

    bold semua

    lain kali tolong kalo posting iklan, yang enak dibaca
     
  8. agenwebhost.com

    agenwebhost.com Beginner 2.0

    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    saya kira pembeli yang respon barusan, sekalinya momod rendy qwords.net :)
    ya ok lah kalau begitu langsung di perbaiki biar menarik ok
     
  9. rendy

    rendy Hosting Guru DWH Guardian Web Hosting (Company)

    Messages:
    2,792
    Likes Received:
    240
    Trophy Points:
    63
    biar kata dirimu posting iklan juga tetep dibaca
    kalau yang baca engga nyaman, kemungkinan mereka beli bisa menipis
     
  10. Michael Nicky

    Michael Nicky Hosting Guru

    Messages:
    1,281
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    @agenwebhost.com
    Harga-nya sangat menarik.
    Tapi, kenapa umur Bisnis Hosting domain-nya koq baru bbrp bulan saja?
    Mungkin kita2x... di sini perlu pencerahan BOSS.
    Apa betul ini dikelola full milik BOSS... ato ma'af ya BOSS... milik instasi tertentu yang di komersilkan.

    Sebab di KALTIM banyak milik instansi swasta yg di kelola consultant IT-nya yg di komersilkan.
    Tanya boleh kan BOSS, sapa tahu teman gw suatu sa'at perlu juga.:D
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...