Great News!!! Indonesia sudah bisa menerima pembayaran PayPal

Discussion in 'Bisnis Web Hosting' started by ruangweb, 29 Sep 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ruangweb

    ruangweb (Ret) Community Leader

    Messages:
    688
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Dapet kabar dari komentar di blog supriyadisw.net, Indonesia sudah bisa menerima pembayaran lewat PayPal, lengkapnya Indonesia sekarang bisa mengirim, menerima pembayaran dan menarik dana ke rekening bank US, seperti terlihat di halaman ini

    https://www.paypal.com/row/cgi-bin/webscr?cmd=_display-approved-signup-countries

    Satu tambahan metode pembayaran baru untuk mempermudah perusahaan hosting mengotomatisasi sistemnya.
     
  2. gfxhosting

    gfxhosting New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    wah, jadi bisa pake buat bayar hosting luar negri neh...
     
  3. ruangweb

    ruangweb (Ret) Community Leader

    Messages:
    688
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    kalo buat bayar udah bisa sejak tahun kemaren (okt 2006).

    sekarang sudah bisa buat menerima pembayaran dan menarik dana
     
  4. Optinux

    Optinux (Ret) Community Leader

    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ini bakal membantu jual/beli online, mudah2an secepatnya bisa juga langsung menggunakan bank di Indonesia. :D
     
  5. ruangweb

    ruangweb (Ret) Community Leader

    Messages:
    688
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Pemberitahuan resmi dari PayPal

    Dear my name,

    New Withdrawal & Receiving features are now available!

    Withdraw Funds to Your Debit or Credit Card
    We’re pleased to announce the launch of a new withdrawal feature, allowing you to transfer funds from your PayPal account to your Visa branded debit card or credit card1. Learn how to get convenient access to your funds now.

    Receive Money in Indonesia & the Philippines
    In addition to the existing sending money capabilities and the new withdrawal features, registered members in the Philippines and Indonesia can now receive funds from 190 markets and 17 currencies.
    Important: You’ll need to be a verified member to use the new withdrawal feature. Learn about verification (known as the Expanded Use Program).

    Still using the old PayPal logo?

    Now is the time to update your old PayPal logos or buttons if you’ve manually inserted on your eBay listings or host them on your website. Update now.

    Safety Tips: More ways to protect your identity online
    Did you know safer web browsers, like Microsoft Internet Explorer 7 (IE7), make it easier to help you identify fake (spoof) websites and webpages that try to get you to enter person information with the intent to steal your account?

    PayPal supports anti-spoof technologies in the next-generation web browsers to help you avoid fraud and identify theft. Learn ways to protect your account.

    1. Eligibility to withdraw funds to a Visa credit/debit card may vary based on the issuing banks guidelines.

    This PayPal notification was sent to my email. To modify your notification preferences, log in to your PayPal account, click the Profile sub-tab, then click the Notifications link under Account Information. Changes may take up to 10 days to be reflected in our mailings. PayPal will not sell or rent any of your personally identifiable information to third parties. For more information about the security of your information, read our Privacy Policy at https://www.paypal.com/privacy/.
    Click here to unsubscribe.
    Copyright © 1999-2007 PayPal. All rights reserved. Consumer advisory – PayPal Pte. Ltd. the holder of PayPal’s stored value
    facility, does not require the approval of the Monetary Authority of Singapore. Users are advised to read the terms and conditions carefully before use.
     
  6. manadospace

    manadospace New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    hmmm semoga saja perbankan kita bisa mengikuti perkembangan transaksi online jangan ngeblock atau jagoan LOCAL saja.

    Bayangkan hampir seluruh produk perbankan dengan kartu debit ATM berlogo VISA namun tidak bisa di gunakan di internet.....ini namanyan jagoan local saja atau tidak mampu mengembangkan system kemanan di internet katanya begitu....cpaek dehh
     
  7. imlek

    imlek Poster 1.0

    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Denger2 duitnya cuma bisa masuk ke kartu VISA ya?
    Bisa gak ke rekening bank? BCA? Mandiri? Bank dll?
     
  8. ruangweb

    ruangweb (Ret) Community Leader

    Messages:
    688
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    saya pake visa dan master, dan cuma bisa ke yg visa aja

    ke rekening bank bisa, tapi bank di US
     
  9. imlek

    imlek Poster 1.0

    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Kalau duit itu masuk ke VISA (Apakah artinya Visa kredit card kan?, bukan Visa Electron debit card?) maka gimana caranya kita menarik duit itu menjadi cash?
    Jika ambil cash advance, seingat saya ada charge lagi dari provider kartu kredit sekitar 4%.
     
  10. ruangweb

    ruangweb (Ret) Community Leader

    Messages:
    688
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    akan dianggap sbg pembayaran, btw ada charge USD5 dan butuh 5-7 hari untuk masuk ke visa. sdgkan utk ke us bank biaya 0 dan waktu 3-4 hari
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...