Ramalan jodiak persi sunda he he he....:)

Discussion in 'The Cafe' started by dikijawil, 8 Oct 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dikijawil

    dikijawil Apprentice 1.0

    Messages:
    297
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    28
    Kali ini saya mosting yang basa sunda nya ya:

    »¤JODIAK SUNDA TAUN 2012¤«

    1) Kaprikoren -
    Pagawean nu cocok : Dagang kurupuk
    Keuangan : Pikawatireun, waspada debt kolektor
    Asmara : Hambar

    2) Akuwarius -
    Pagawean nu cocok : Dagang taraje jeung bilik
    Keuangan : Eureunan unjam injem wae
    Asmara: Sakeudeung deui jomblo , dikepret calon mitoha

    3) Piskes -
    Pagawean nu cocok : Ngangkutan galon cai , sakapeung ngojek jeung ngiriman BBM ocon
    Keuangan : Ledeh, loba urusan pacorokokod
    Asmara : Ditolak deui, angger teu pira pedah rorombeheun

    4) Ariyes -
    Pagawean nu cocok : Ngamandian domba
    Keuangan : Loba ngahutang, gaji kapotongan wae
    Asmara : Benerkeun heula beungeut

    5) Tawurus -
    Pagawean nu cocok : Ngored jukut keur parab embe jeung dagang lahang
    Keuangan : Katipu baturan deukeut. Kudu diruwat
    Asmara : Teu payu payu, ganti peletna

    6) Gemini -
    Pagawean nu cocok : Ngurek belut , ngala tutut
    Keuangan : Bangkar, jujualan baju mitoha
    Asmara : Ucrat-acret teuing... kabogoh diditu-didieu, euweuh nu eucreug

    7) Kanser -
    Pagawean nu cocok : Macul , ngored
    Keuangan : Sakarat, tereh bangkrut
    Asmara : Euweuh nu daekeun, modal ipis

    8) Leyo -
    Pagawean nu cocok : Noelan tukang jajamu
    Keuangan : Ripuh pisan, teu saperak2 acan. Duh karunya
    Asmara : Ati2 bakal kapelet, lawan ku dukun ti babakan cibelekok

    9) Pirgo -
    Pagawean nu cocok : Dagang jengkol
    Keuangan : Hambur pisan
    Asmara : Teangan nu rada cageur

    10) Libra -
    Pagawean nu cocok : Ngorehan runtah atawa tukang beling
    Keuangan : Teu becus euweuh gadag neang duit
    Asmara : Malem minggu engke manehna keur hayangeun diwowoy peda beureum + peuteuy

    11) Sekorpio -
    Pagawean nu cocok : Moe huntu di buruan sakapeung menerkeun kenteng batur
    Keuangan : Sarua jiga kamari boke Asmara : Boga kabogoh panyakitan

    12) Sagitariyus -
    Pagawean nu cocok : Mersihan balong , mun keur halodo nyopet di pasar
    Keuangan : Pamajikan ngadat menta tambahan resiko dapur
    Asmara : Ditampilingan wae ku pamajikan, loba tatanya dukun jing!

    ƗƗɐƗƗɐƗƗɐƗƗɐƗƗɐƗƗɐ

    salam
    ABBH
     
  2. localhost

    localhost Apprentice 2.0

    Messages:
    576
    Likes Received:
    39
    Trophy Points:
    28
    halah siah,... ngoprek serper naon atuh jodiakna ?.... teu baleg ah..:p hahahahaha
     
  3. derrimaulana

    derrimaulana Apprentice 2.0

    Messages:
    593
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    28
    Kaprikoren uy kang diki :D

    Pagawean nu cocok : Dagang kurupuk
    Keuangan : Pikawatireun, waspada debt kolektor
    Asmara : Hambar

    wakakakkkk...
     
  4. sigmabisnis

    sigmabisnis Hosting Guru Web Hosting (Company)

    Messages:
    2,182
    Likes Received:
    144
    Trophy Points:
    63
    waduuuh... ini mah semuanya kabeh ramalanna ancoooL ancoor... ramalan jodiak ti dukun mana eta?? Hhahaha
     
  5. indra

    indra Apprentice 2.0

    Messages:
    567
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    28
    gak ngerti.. need translator.. hehe :)
     
  6. Afiv

    Afiv Apprentice 1.0

    Messages:
    382
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    28
    Hihihi, kasian amat saya. Hari ulang tahun malah ramalan Zodiak ancur :114:
    Tapi, semua kebagian ancur hahaha :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...