Apa sih DWH enterprise itu?

Discussion in 'Pengumuman & Feedback (Tentang DWH)' started by Zero Hoster, 7 Mar 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zero Hoster

    Zero Hoster Beginner 2.0

    Messages:
    48
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Dear DWH community,

    Saya ada pertanyaan nih, apa sih DWH Enterprise Club itu?? saya tidak ketemu setelah saya cari kesana kemari mohon di jelaskan maklum masih pemula di DWH... :(

    Terima kasih
     
  2. jaapns

    jaapns Hosting Guru Web Hosting

    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    443
    Trophy Points:
    83
  3. Bforce

    Bforce _ DWH Admin Web Hosting (Company)

    Messages:
    1,420
    Likes Received:
    305
    Trophy Points:
    83
    Juga bisa ikuti link di bawah/footer situs ini:
    Keanggotaan Premium | Iklan Rotasi Banner

    Di halaman direktori jasa hosting juga ada link ke informasi "Keanggotaan Premium".
     
  4. Zero Hoster

    Zero Hoster Beginner 2.0

    Messages:
    48
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8

    gak bisa akses mas, muncul gini di layar..

    Zero Hoster, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
    Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.




    oalah, oke deh.. nanti saya liatnya. thank you mas.
     
  5. budiono

    budiono Expert 1.0

    Messages:
    697
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    28
  6. jaapns

    jaapns Hosting Guru Web Hosting

    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    443
    Trophy Points:
    83
    xixixi , lupa , lgs aja ke Directory Web Hosting deh ... ada linknya disono
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...