He he he .... TATA TERTIB SUNDA AIRLINES....

Discussion in 'The Cafe' started by dikijawil, 8 Aug 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dikijawil

    dikijawil Apprentice 1.0

    Messages:
    297
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    28
    Sapertos biaa tinu kameur anu sabelah....

    Upami teu ngartos bahasa sunda mangga we milarian kamus... he he he


    "TATA TERTIB SUNDA AIRLINES"

    "Wilujeung enjing wilujeng tepang di pswt Sunda airlines. Kanggo kasalametan urang sadaya, mugi diperhatoskeun ku sdyana :

    Sakedap deui pswt bakal hiber. Supados
    tong katorekan cocokan liang ceulina ku kapas.
    Wktu pesawat rek hiber, diukna kudu ajeg, tong culang cileung, tuluy pasang sabukna.
    Cara masang cara ngon
    ci jeung carana nyoplokeuna kieu. (Diperagakeun ku pramugarina.
    Baju pelampung aya dina handapeun korsi,tong dipake heula,tungguan aba2 ti bapa Kapten.
    Eta baju teu meunang dipindah2, komo deui mun dibawa balik,atw dipake pajangan di ruang tamu mah! Sabab Mun kapanggih bakal dicabok bulak balik/ tukang hareup! Ngarti teu?!

    Cara make baju pelampung : asupkeun kana beuheung,siga make rompi, konci sabukna ti hareup ulah tarik teuing,bisi kacekek/eungap, engke maneh teu bisa napas! Dikeukeupan mah meunang asal kelekna henteu bau!.

    Ngarah bisa ngambang dina cai, tarik eta cenul2 warna beureum jambu, kudu inget, narikna kudu di luar pesawat, sabab mun ditarik di jero, bakal melendung/gede, moal bisa ngaliwatan panto, bisa nyangked dina panto !

    Mun rek kaluar ti pesawat kudu ngantri baris siga meri nu keur diangon".

    Lamun hawa geus mimiti kurang, napas jadi sesek, masker oksigen bakal ragrag sorangan ti luhureun sirah. Buru2 ditewak, hiji ewang, ulah parebut ngerakeun ! Pasangkeun kana irung
    Kartu pituduh darurat aya dina selesepan korsi hareupeun korsi, heg dibaca, teu kudu diapalkeun, bisi maneh gelo ngapalkeun anu kitu mah!

    Mun rek maca, pencet eta cenul2 di luhureun nyaeta keur ngahurungkeun lampu. Ngarti kan ?? Sakitu heula nya?!
    Sok ayeuna mah geura ngadoa menta salamet, menta ampun mun loba dosa. Mun pesawat ragrag mah nya wayahna wae, kudu kumaha deui, Keun bae da babarengan ieu !!

    Bari heay..uhuiii... =)) ayee

    salam
    ABBH
     
  2. hostnic.id

    hostnic.id Hosting Guru Web Hosting (Company)

    Messages:
    1,099
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    siga nu nyingsieunan penumpang pesawat eta mah :D
     
  3. jaapns

    jaapns Hosting Guru Web Hosting

    Messages:
    3,261
    Likes Received:
    443
    Trophy Points:
    83
    aduh pusing saya ...kumaha atuh, mesti nanya di @derry maulana ini :)
     
  4. derrimaulana

    derrimaulana Apprentice 2.0

    Messages:
    593
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    28
    wakakakkkk, ngakak mode on ;)

    serius om jaapns, namasa saya di akte, ktp n kk pake "I" bukan "Y", hehe :D
     
  5. budiono

    budiono Expert 1.0

    Messages:
    697
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    28
    waduh.. google translate-pun tak mampu menerjemahkannya. ayo plis om abebeha, diterjemahkan dong :)

    btw abebeha ini beha nya bang haji roma irama kah? :d
     
  6. nicosoftmedia

    nicosoftmedia (RIP) Community Guide

    Messages:
    2,025
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    48
    Bukan, Anak buah bang haji imron :).
     
  7. dikijawil

    dikijawil Apprentice 1.0

    Messages:
    297
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    28
    He he he... iya Om Budiono....., nanti abis bedug magrib tak terjamihin... btw kalo disana udah magrib tolong forward ya ke cibubur.... he he he he....


    He he he... Om Akbar bisa aja.... gimana Om lancar ? udah batal berapa hari ? He he he....

    salam
    ABBH
     
  8. BOCindonesia

    BOCindonesia Expert 1.0

    Messages:
    649
    Likes Received:
    155
    Trophy Points:
    43
    Niki kengken nggih? Ten wenten versi mebase Indonesia neh gus?
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...