Disadvantages of Free Web Hosts



Status
Not open for further replies.

JohnDale

Banned!
There are lots of disadvantages of Free web host.Followings are some of them.
# Long and hard-to-remember web address (instead of yourdomain.com).
# Poor help and support options (if any).
# May not be free forever.
# Search engines often ignore them A HUGE disadvantage!.
# Your visitors may doubt your credibility.
 

1stserver

Hosting Guru
Verified Provider
There are lots of disadvantages of Free web host.Followings are some of them.
# Long and hard-to-remember web address (instead of yourdomain.com).
# Poor help and support options (if any).
# May not be free forever.
# Search engines often ignore them A HUGE disadvantage!.
# Your visitors may doubt your credibility.
But some of them still alive with free web host, how it work for them?
 

kyuichi

Apprentice 2.0
There are lots of disadvantages of Free web host.Followings are some of them.
# Long and hard-to-remember web address (instead of yourdomain.com).
# Poor help and support options (if any).
# May not be free forever.
# Search engines often ignore them A HUGE disadvantage!.
# Your visitors may doubt your credibility.
Disadvantage is not only on hosting n domain business, but in all business. thats y there people say "if you dont know how to fail, than you will never know the meaning of success!"
 

BOCindonesia

Expert 1.0
Verified Provider
Ow, so this is about a free web hosting services. I think, we never know on how people running on his own business. Especially giving a free service for most common web hosting business. I'm sure they have dreams and goals. We could only able to analyze and make them as a mirror for our business strategy. If someone else could give a free services, so it's an advantage for us to increasing the quality of product and services.
 

pemula_web

Apprentice 1.0
yg paling merugikan menggunakan free hosting adalah, keamanan data anda tdk dapat dijamin 100% , jadi klao pake freehosting trus data anda hilang jangan mewek ya :D

i like this : # Search engines often ignore them A HUGE disadvantage!.

ps : saya pikir ada baiknya DWH buat sub forum baru english room, khusus yg pengen pake bahasa inggris :D
 

1stserver

Hosting Guru
Verified Provider
yg paling merugikan menggunakan free hosting adalah, keamanan data anda tdk dapat dijamin 100% , jadi klao pake freehosting trus data anda hilang jangan mewek ya :D
nggak juga boz, kalau free hosting diberikan dibundle dengan penjualan domain dengan tujuan untuk mengenalkan layanan share hosting kita. Jadi fasilitas dan keamanan semua sama dengan shared shosting standard, cuma biasanya dikasihnya space kecil saja misalnya 5 MB
 

Es Cendol

Apprentice 1.0
nggak juga boz, kalau free hosting diberikan dibundle dengan penjualan domain dengan tujuan untuk mengenalkan layanan share hosting kita. Jadi fasilitas dan keamanan semua sama dengan shared shosting standard, cuma biasanya dikasihnya space kecil saja misalnya 5 MB
brarti gak 100% free hosting dong ya :)
 

pemula_web

Apprentice 1.0
@1st server
hosting 5 mb di taro apa bro ??
btw lagipula mksd saya bukan nya free host yg seperti anda sebutkan itu, freehosting-nya hanya kalau beli domain, kalao ga beli domen ga dpt free host :p.

yg saya maksud disini pure FREE HOSTING seperti 000webhost dsb...seperti tuh bule sebut di atas ;)

: peace :
 
Status
Not open for further replies.

Top