VPS kalo Gini Error Gak yah ?


Status
Not open for further replies.

ditusuk.com

New Member
Hello para mastah saya mau nanyak nih pas saya cek di into dns ada sedikit kejanggalan





Nah disana ada yang kosong tuh

NS records got from your nameservers listed at the parent NS are:

ns1.ditusuk.com
[]
(NOGLUE)
[TTL=86400]
ns2.ditusuk.com
[]
(NOGLUE)
[TTL=86400]

sama ini


INFO: GLUE was not sent when I asked your nameservers for your NS records.This is ok but you should know that in this case an extra A record lookup is required in order to get the IPs of your NS records. The nameservers without glue are:
216.24.204.236
199.71.213.169
You can fix this for example by adding A records to your nameservers for the zones listed above.

apakah itu gak ada masalah ? misal bermasalah bagai mana cara memperbaikinya ?
 

markhard

Poster 2.0
pastikan setting IP child nameserver di domain name sudah benar (setting di registrar domain name)

kemudian add A record untuk masing2 nameserver di DNS record domain ditusuk.com
 
Status
Not open for further replies.

Top